MadNET.o.o. Zaštita Privatnosti

 

Naša Obaveza..

 

Zaštita Vaših privatnih podataka nama je vrlo važna. U svrhu bolje zaštite Vaših podataka izradili smo ovaj tekst u kojem želimo više pojasniti našu ustaljenu praksu, te odabir načina na koji Vaši podaci mogu biti prikupljeni i korišteni. Kako bi ovaj tekst lagano mogli pronaći na našoj web stranici, gdje god se traže Vaši podaci postoji i link na ovu stranicu.

 

Podaci koji su nama potrebni:

 

Ovaj tekst odnosi se na sve informacije koje su prikupljene i poslane putem BudiONLINE Hosting web stranice. Na našim stranicama možete naručiti proizvode, usluge, postaviti pitanja ili zahtjeve, te registrirati se kako bi dobili određene materijale. Podaci koje skupljamo na tim stranicama su slijedeći:

Ime

Prezime

Adresa

Email adresa

Telefonski broj

Credit/Debit Card Informacije

OIB

(itd.)

 

Kako Koristimo te Informacije:

 

Mi koristimo podatke koje nam dostavite o Vama u trenutku izrade narudžbe. Te podatke ne dijelimo sa Vanjskim tvrtkama, osim ako to nije potrebno kako bi mogli narudžbu izvršiti.

Ukoliko ostavljate podatke neke druge osobe pri narudžbi usluge koristimo te podatke isključivo kako bi mogli poslati i potvrditi dostavu.
Ni tu informaciju ne dijelimo ni sa kime osim ako to nije nužno kako bi se narudžba mogla završiti.

Email adresu sa koje nam pošaljete poruku koristimo kao adresu na koju šaljemo odgovor. Navedene adrese ne koristimo u druge svrhe i ne dijelimo ih dalje.

Također možete se registrirati putem naše stranice kako bi dobivali newslettere jednako kao i obavjesti o novim proizvodima i uslugama. Podatke koje ostavite na našoj stranici neće biti korištene u tu svrhu ukoliko ne ispunite do kraja registracijski obrazac.

 

Naša Obaveza Zaštite Podataka:

 

Kako bi zaštitili nedozvoljeni pristup, održavanju preciznosti podataka i sigurnosti da koristimo prave informacije, postavili smo fizičke, elektroničke i upravljačke procedure kako bi Vaši podaci koje prikupljamo online putem bili maksimalno zaštićeni.

 

Naša Obaveza Zaštite Dječije Privatnosti:

 

Zaštita podataka najmlađih nama je vrlo važna. Iz tog razloga, mi nikada ne prikupljamo podatke putem naše web stranice od osoba za koje znamo da su mlađi od 13, i niti jedan dio naše stranice nije napravljen kako bi privukao pažnju mlađih od 13.

 

Na Koji Način Možete Pristupiti i Izmijeniti Svoje Podatke

 

Svim Vašim osobnim podacima koje mi sakupljamo možete pristupiti i mijenjati ih putem naših online alata. Takvu proceduru
koristimo kako bi Vaši podaci bili sigurniji i bolje čuvani.

U svrhu sigurnosti i zaštite Vaših podataka također ćemo poduzeti određene mjere kojim ćete dokazati svoj identitet prije nego ćete moći izmjeniti podatke.

 

Kako nas možete kontaktirati

 

Ukoliko imate nekih dodatnih pitanja ili nejasnoća u veži s našom zaštitom privatnosti molimo Vas da nas nazovete na +385.1.3535-105 ili putem kontakt obrasca.

Vrijedi od 11/09/2012