Lol

Motovun Film Festival

Motovun Film Festival u potpunosti je posvećen filmovima nastalim u malim kinematografijama i nezavisnim produkcijama, filmovima koji su se nametnuli inovativnošću, idejom, snagom svojih priča. U svemu – osim u ambicijama i kvaliteti – Motovun želi biti mali festival koji prikazuje male filmove, male u najtoplijem značenju te riječi.

motovunfilmfestival.com

Lol

Subversive Film Festival

Četvrti Subversive Film Festival tematizira preslagivanje moći u svijetu, a nastoji istaknuti emancipacijske potencijale narodnih pokreta.

subversivefestival.com

Lol

Udruženje Hrvatskih Arhitekata

Udruženje djeluje kao nacionalna organizacija s ciljem koordinacije strukovnih interesa arhitekata na području Republike Hrvatske i uspostavljanja odnosa s drugim nacionalnim i međunarodnim srodnim organizacijama.

uha.hr

Lol

Istralandia

Aquapark Istralandia nudi mogućnost kvalitetnog provođenja vremena za djecu i odrasle vođenu educiranim osobljem kojem je vaša zabava na prvom mjestu. U bogatoj ponudi možete pronaći tečajeve plesa, turnire, radionice, igraonice, koncerte, sportska i rekreativna događanja, koncerte i još niz zabavnih sadržaja. Na vama je odabir programa, a na nama da vam omogućimo nezaboravne trenutke razbibrige i veselja.

istralandia.hr