DataCentar Zagreb DC1

 

BudiONLINE Data Center smješten je u Zagrebu, HR. DataCEntar opremljen je svom potrebnom opremom koje jedan suvremeni Dat Centar mora imati i to su:
 

  • Redundantna klimatizacija
  • Neprekidno napajanje (UPS, generator)
  • Više nezavisnih krugova napajanja
  • Automatizirani sustav dojave i gašenja
  • Fizička zaštita (kontrola pristupa, upozoravajući i vatrodojavni sustavi)
  • Nadzor 24/7 (napajanja, klimatizacije, dostupnosti)
  • Fizički i konzolni pristup kolociranoj opremi

Mogućnost korištenja 12A snage po racku je najbolje obilježje našeg DataCentra, koji je izgrađen po najnovijim standardima i može isporučiti bolju uslugu zbog svoje moderne konfiguracije.
 
Pozicija DataCentra smještena je tako da se do njega može doći javnim prijevozom i osobnim automobilom.
 
Fleksibilnost i organizacija unutar DataCentra, omogućava nam brzo i pouzdano širenje usluga, te zadržavanje kontrole nad cjelokupnom infrastrukturom.
 
Glavna značajka uz pružanje stabilne usluge je i sigurnost podataka, te kontrola pristupa DataCentru i samim rack ormarima.
 
Tehničko osoblje je u samom DataCentru 24h na dan, što nam omogućava brzu intervenciju ukoliko je potrebno.
 

Hlađenje

 

Naš data centar je Tier III građevina koja podrazumijeva napajanje i mrežni uptime SLA. EMERSON oprema koristi se za hlađenje glavnog kata našeg data centra. Napajanje do našeg centra izvedeno je preko dvije neovisne mreže napajanja.

 

Napajanje

 

Zgrada je spojena na dva fizički odvojena kruga napajanja. Struja na ulazu u zgradu prvo prolazi kroz redundantni sitch napajanja do glavnog kata data centra. Jednako tako izvedeno je napajanje iz generatora kojima vodovi prolaze kroz iste switcheve napajanja, te se takav sustav testira jednom mjesečno kako bi se mogla garantirati pouzdanost sustava i meriti njegova kvaliteta. Na samoj lokaciji postoje i spremišta goriva koja mogu napajati cijeli kat datacentra gotovo tjedan dana bez ponovnog punjenja.
Nakon što vodovi prijeđu “power transfer switcheve” spojeni su na redundantne UPSove koji su pak spojeni na baterije. Njihova namjena je da održavaju sustav živim u trenucima kada glavni sustav napajanja je van upotrebe, dok generatori ne postignu puno snagu, te da izoliraju sustav od električnih udara.
Tako projektirani sustav napajanja štiti naš DataCentar od nestanka energije ili izgaranja kruga napajanja.

Ukoliko dađe do nestanka energije u mreži, ili je nestanak uzrokovan prirodnom ili nekom drugom nepogodom, možete biti mirni jer Vaši poslužitelji će idalje raditi.

 

Security

 

Naša zgrada je pod nadzorom 365/7/24 putem sigurnosnih kamera i čuvana stražarom koji je smješten na samom ulazu u zgradu.
Pristup katu našeg datacentra je ograničena putem kartica. Neprobojna stakla i druge sigurnosne mjere postavljene su kako bi povećale fizičku sigurnost Vaših poslužitelja. Sami serveri nalaze se u zasebnoj betonskoj prostoriji u koju imaju pristup samo ovlaštene osobe kao dodatna garancija fizičkog pristupa.

Network Operations Center ili skraćeno (NOC) smješten je na glavnom katu data centra. Naši tehničari rade izvana i prate rad, stabilnost i pouzdanost mreže i poslužitelja.

 

Obilazak DataCentra

 

Želite vidjeti naš datacentar uživo? Dali Vas je ikad zanimalo gdje su Vaši podaci smješteni?
Pošaljite nam upit i organizirat ćemo Vam posjet našem DataCentru u Zagrebu, HR, EU.

Ping & Trace Route 89.201.175.230
Download Speed 10 MB · 100MB · 1 GB

BudiONLINE Hosting

MadNET d.o.o.

Kneza Mislava 20
10000 Zagreb
OIB:18636291784
MB:02017024

Live Help

LoadingRetrieving latest tweet...

Povratak Gore

Pratite naše obavjesti putem Twittera kako bi uvijek bili u vezi s nama, našim Akcijama na proizvode i dr.
2017 © budionline.hr | web hosting.